Szolgáltatások


Cégünk a felhasználói igényeket maradéktalanul kielégítő egyedi szoftverek fejlesztésére specializálódott, melynek keretében az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényfelmérés

A munka kezdetén megismerkedünk a jelenleg használt - papír alapú vagy elektronikus - rendszer működési mechanizmusával, majd az elvárások ismeretében javaslatot teszünk az új rendszer jellegzetességeire vonatkozóan.

Közreműködés a követelményspecifikáció elkészítésében

A fejlesztési munka alapja a részletes, pontos, minden kérdésre kiterjedő követelményspecifikáció, amely egyben biztosíték a megrendelő számára, hogy a program valóban az ő előzetes elképzelése alapján készül el. A követelményspecifikáció elkészítése tehát rendkívül fontos feladat, melynek során nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink mindenben partnereink rendelkezésére állnak.

Szoftverfejlesztés egyedi igények szerint

Szoftvereink elkészítésekor az a célunk, hogy termékeink a legapróbb részleteikben is tökéletesen megfeleljenek a felhasználói igényeknek, ezért egyedi programokat készítünk, nem pedig olyan általános rendszereket, melyek hatékony használhatóságához a felhasználó szokásainak, optimális ügyviteli mechanizmusainak megváltoztatására van szükség.

Telepítés

Szoftvereinket üzemkész állapotban szállítjuk, amihez hozzátartozik a rendszer hardverigényének pontos meghatározása, valamint a kész programok helyszínen történő telepítése is.

Betanítás

A fejlesztés során fontos szempont, hogy a rendszer áttekinthető, könnyen kezelhető legyen, emellett minden programunk tartalmaz részletes Help-et és mellékletként egy felhasználói kézikönyvet is. Ezeken túl azonban - megrendelői igény esetén - mód van a személyes betanításra is, ami kétségtelenül elősegíti a rendszer kezelésének gyors és hatékony elsajátítását.

Konzultáció

Rendszereinkre teljes körű garanciát vállalunk, azonban hibátlan szoftverek esetén is előfordulhatnak működésbeli problémák (nem megfelelő hardver környezet, a hibaüzenetek helytelen értelmezése stb.). Ilyen esetekben telefonos, illetve a helyszínen történő személyes tanácsadással állunk a felhasználók rendelkezésére.

Elsősorban az alábbi területeken végzünk szoftverfejlesztést:

  • platform független számítástechnikai megoldások
  • összetett üzleti logikák tervezése, megvalósítása
  • internetes áruházak, e-Commerce megoldások
  • webes adatbázisok, kliens-szerver és
    osztott architektúrájú rendszerek fejlesztése

Munkák során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a feladatot a lehető leghatékonyabban végezzük el, melynek egyik feltétele a feladat jellegéhez leginkább illő technológia kiválasztása. Munkatársaink széleskörű ismeretei lehetővé teszik, hogy mindig a legalkalmasabb

  • fejlesztő nyelvet, illetve környezetet (Java, C/C++, Delphi, Assembler, Perl, PHP, JSP, ASP, XML),
  • SQL adatbázist (Oracle, MS-Sql, MySql, Interbase), valamint
  • operációs rendszert (Windows, Linux, Unix) használjuk fel.